TC Academy: trainingsinstituut voor trainer/coaches

Heb jij altijd al of sinds enige tijd de ambitie gehad om het trainer/coach vak in te gaan? Dan is TC Academy voor jou het instituut om eens naar te kijken. Zij bieden een gevarieerd pakket aan van verschillende opleidingen die jou ontwikkelen tot een gecertificeerd coach, waardoor jij van je wens je werk kan maken. TC Academy staat voor verantwoordelijkheid en motivatie. Dit zijn de pijlers binnen hun aanpak en het DNA van het bedrijf. Dit zul je dus altijd en overal tegen komen over de gehele bedrijfsvoering.

Wat bieden ze jou?

Wat wordt jou geboden als je met TC Academy in zee gaat? Ten eerste wordt jou een opleiding aangeboden waarin jou ontwikkeling te allen tijde centraal staat. Er wordt echt een op maat gemaakte opleiding voor jou uitgestippeld, wat natuurlijk ten goede komt aan jou ontwikkeling. Andere belangrijke zaken die jou geboden worden zijn onder andere: een afstudeeropdracht in de praktijk, een gespreide betaling voor de opleiding en je gaat stage lopen in het werkveld. Vooral dit laatste gaat jou echt helpen om meer te leren over het vak, omdat je mee loopt met ervaren mensen binnen de branche.

Verschillende opleidingen

Er zijn verschillende opleidingen waar je uit kunt kiezen als je op de website van TC Academy zit. Zo heb je de kindercoach opleiding, maar bijvoorbeeld ook een loopbaancoach opleiding, een standaard coach of trainer opleiding. Al deze opleidingen zijn Post HBO dus prima te doen nadat jij je HBO hebt gehaald. Dit is een mooie vervolgstap voordat jij echt het werkveld in gaat. Wacht dan ook niet en neem snel een kijkje op de website!