Bosman Reklame

Wil je voor jouw bedrijf RVS letters laten ontwerpen? Een goed idee. RVS letters kunnen bevestigd worden aan jouw bedrijfspand, waardoor het voor voorbijgangers en klanten duidelijk is waar jouw bedrijf is gevestigd. Je kunt ervoor kiezen om jouw bedrijfsnaam te laten ontwerpen, maar het is ook mogelijk dat jouw bedrijfslogo als RVS letters worden gemaakt. Wil je ook graag RVS letters laten ontwerpen voor jouw onderneming? Bij Bosman Reklame ben je helemaal aan het juiste adres.

Wat zijn RVS letters?

Allereerst is het goed om te weten wat RVS letters zijn. RVS betekent roestvast staal. Het wordt ook wel INOX genoemd. Het is een legering van hoofdzakelijk ijzer, nikkel, chroom en koolstof. We spreken van roestvast staal bij een minimum van 11 tot 12% chroom en een maximum van 1.2% koolstof. Bij Bosman Reklame kunnen RVS letters gemaakt worden in een dikte van 2 of 3 mm. Indien gewenst is het mogelijk om de letters of het logo te coaten in een andere kleur. Bovendien is het mogelijk dat de vakmensen van Bosman Reklame bij jouw bedrijf langskomen voor het monteren van de letters.

Prijs RVS letters

We snappen het dat je eerst wilt weten met welke kosten je rekening moet houden indien je RVS letters wilt laten ontwerpen voor de gevel van jouw bedrijf. Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de website van Bosman Reklame. Deel je wensen en de specialisten denken graag met je mee over de mogelijkheden van het maken van RVS letters die helemaal voldoen aan jouw wensen en eisen.

Service en mogelijkheden

Neem een kijkje op de website van Bosman Reklame en laat je inspireren door diverse voorbeelden op het gebied van RVS letters. Zo zie je gelijk wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Heb je nog vragen of wil je meer weten over RVS letters ontwerpen? Neem dan contact op met de specialisten van Bosman Reklame. Zij staan je graag te woord en helpen je verder.

Bosman Reklame