Power BI en AFAS voor jouw bedrijf?

Wat voor bedrijf je ook bent, klein of groot, je kunt baat hebben bij Power BI en AFAS. Zowel AFAS als Power BI is software die bij kan dragen aan je bedrijfsprocessen. Met Power BI krijg je voornamelijk inzicht in je bezigheden. Met AFAS software kun je bedrijfsprocessen optimaliseren. We vertellen je meer over wat Power BI is en ook meer over wat AFAS software is. Tot slot vertellen we je hoe beide bij elkaar komen en kunnen bijdragen aan jouw bedrijf. Hoe klein of groot en ongeacht de sector. 

Power BI

Power BI is software van Microsoft. Het voornaamste doel van Power BI is het inzichtelijk maken van je data. Je ziet dus al je bedrijfsprocessen, wat dit dan ook moge zijn, in visuele data. Dat maakt het eenvoudig om te zien waar kansen liggen en waar bedreigingen zijn. De visualisatie is voor veel mensen een stuk eenvoudiger te begrijpen dan cijfers bijvoorbeeld. Zodoende is het sneller duidelijk en kan er ook sneller geanticipeerd worden op wat er in het bedrijf gebeurt. 

AFAS

AFAS is ook software, maar weer heel andere software. Deze software is niet gemaakt om data te visualiseren, maar om processen te optimaliseren door de data. Het maakt je werk ook eenvoudiger. AFAS software is opgedeeld in verschillende pakketten die overeenkomen met afdelingen. Zo is er bijvoorbeeld AFAS CRM of AFAS HRM. Voor die afdelingen kan AFAS software voor optimalisatie van processen zorgen. 

AFAS en Power BI

Door Power BI en AFAS te combineren heb je zodoende het beste van beide werelden. Daarbij kun je je als bedrijf laten begeleiden. Met de optimalisatie van de processen met AFAS software kun je natuurlijk efficiënter worden, maar met de visualisatie van Power BI maak je dit ook inzichtelijk en eenvoudiger om op te anticiperen. Zodoende zijn beide samen een ideale combinatie om je bedrijf eenvoudig verder te brengen. Je kunt je laten ondersteunen in het implementeren en leren kennen van beide varianten en natuurlijk ook bij het combineren van de implementatie van beide. Zo zorg je voor een ideale verbetering van je bedrijf in algemene zin. 

Kijk op Differit.nl voor meer info.