Sinds kort zijn wij met ons bedrijf naar een nieuw pand verhuisd en hiervoor hebben wij een nieuwe logo voor nodig. Een medewerker van ons kwam met het adres van Piant aan. Zelf had hij hier ooit iets laten lasersnijden en met een zeer fraai resultaat. Omdat onze gevel er heel erg kaal uitziet leek het ons leuk om daar de naam van ons bedrijf aan te hangen. Niet zomaar een naam op een bord, nee een heel speciaal iets. Het leek ons namelijk een mooi idee om onze logo van plastic te laten maken. Het mooie hiervan is dat het niet makkelijk zal breken en het tegen elk weertype kan. Samen meet ons idee zijn wij naar Piant gegaan en hebben daar onze wensen kenbaar gemaakt. Echter moest er wel de juiste maten genomen worden, anders zal deze niet op de muur passen.  

Een super mooi resultaat

Inmiddels hebben wij ons logo, welke is gemaakt door middel van lasersnijden, al aan de gevel hangen. Dit was precies naar wij op zoek waren en dit logo maakt ons nieuwe pand helemaal af. De reacties van klanten zijn ook zeer leuk, vooral nu het makkelijker is om ons pand te vinden. Piant is een bedrijf die verschillende diensten levert, zoals stansen, snijden en laseren. 

Wanneer je op zoek bent naar een mooie afbeelding of voorwerp in een bepaald model van bepaalde materialen, kijk dan eens op de website van Piant. Mocht je een vraag hierover hebben, dan kan je die ook aan de medewerkers stellen.