Alles over Herman Miller bureaustoelen

bureaustoelen

Op zoek naar een alternatief voor je versleten bureaustoel of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe bureaustoel waar je jaren mee vooruit kunt? Het merk Herman Miller staat bekend om de ergonomische bureaustoelen die zij produceren in hun eigen fabrieken. Deze stoelen worden duurzaam geproduceerd, waarbij er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hieronder alles over Herman Miller bureaustoelen.

Over het merk Herman Miller

Dit bedrijf staat al tijden bekend om de fantastische ergonomische bureaustoelen die zij produceren. Deze bureaustoelen bevatten gepatenteerd materiaal wat gebruikt wordt om de rugleuning en zitting te vullen. Dit materiaal is ademend en vormt zich geheel naar je lichaam. Verder probeert deze producent maatschappelijk verantwoord te ondernemen door zich op een duurzame manier bezig te houden met het ontwikkelen, produceren en vervolgens recyclen van materiaal. 

De bureaustoelen van Herman Miller

Deze stoelen staan bekend om de ergonomie, wat inhoudt dat deze stoel op elk vlak compleet verstelbaar is naar jouw lichaam. Onder andere de rugleuning, de zithoogte, armsteunen en lendensteun is volledig aan te passen naar jouw ideale lichaamshouding tijdens het verrichten van zittend werk. de Herman Miller Aeron is het meest populaire model en wordt door vele gebruikers al jaren naar volle tevredenheid gebruikt. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in drie maten, waardoor zowel voor de allerkleinsten als lange of stevigere gebruikers een Herman Miller Aeron uitstekend geschikt is. 

Hoe pas je de stoel aan op jouw lichaam?

Je kunt de stoel per onderdeel aanpassen op jouw lichaam. Denk hierbij aan het instellen van de zithoogte. Hierbij is het van belang dat de voeten zich plat op de grond bevinden en de knieën in een hoek van negentig graden gebogen zijn. Voor de zitdiepte is het belangrijk dat de rug goed tegen de rugleuning kan rusten, zodat de steun aan de (onder)rug optimaal is. De armleuningen dienen in een hoek van negentig graden te kunnen rusten, zodat de schouders ook ontspannen zijn tijdens het werken. Herman Miller bureaustoelen op ScholtensWerkplek.nl kun je eenvoudig bestellen zodat je al binnen een aantal dagen een ergonomische bureaustoel in huis hebt, waar je jarenlang plezier van hebt!