Leuke ideeën voor promotiemateriaal

Heeft jouw bedrijf ook een boost nodig? Misschien is het voor jou een goed idee om leuke geschenken uit te delen met het logo van jouw bedrijf. Dit promotiemateriaal kan er namelijk voor zorgen dat je als bedrijf herinnerd wordt door klanten. Maar waar kies je dan voor? Je wil natuurlijk een geschenk dat door blijft leven, dat lang gebruikt zal worden. Niet iets dat één dag na ontvangst al bij het afval beland. Om je verder te helpen staan hieronder een aantal leuke ideeën.

Lekker winters

Nu we de koude, regenachtige maanden weer in gaan, is het misschien verstandig om te denken aan een winters geschenk. Je kunt misschien paraplu’s bedrukken met jouw logo. Als het dan weer eens regent in ons kikkerlandje, zal je jouw logo overal op straat tegenkomen. Dat is nog eens goede promotie! Je kunt zelfs poncho’s laten bedrukken en uitdelen aan klanten en personeel. Ook poncho’s komen hier natuurlijk altijd van pas.

Doppers

Je ziet ze nu overal: de milieuvriendelijke, herbruikbare Dopper bidons. Als je deze laat bedrukken met het logo, is dit een universeel geschenk voor jong en oud. De bidon is te bestellen in alle kleuren en materialen, dus er zit voor iedereen iets tussen. Binnen no-time wordt uw bedrijf zichtbaar op school, op kantoor en op het sportveld. En daarbij is het natuurlijk ook nog eens goed voor het milieu!

Etenswaren

Als er iets is wat niet zomaar in de prullenbak beland, is het wel eten. En dan vooral lekker eten. Verpakkingen van chocolade, koekjes, lolly’s, overal kan je jouw bedrijfslogo op laten bedrukken. Als je liever voor iets gezonds gaat, kun je ook gaan voor fruit in een kartonnen doosje. Dit eten wordt natuurlijk ook meegenomen naar school of naar het werk, waardoor het bereik nog meer vergroot wordt.