Herman Miller Aeron bureaustoelen: waarom kiezen voor dit merk?

bureaustoelen

Ben je op zoek naar een goede, ergonomische bureaustoel? Dan is de kans groot dat je weleens van het merk Herman Miller Aeron hebt gehoord. Dit merk ontwerpt en fabriceert kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen. Hieronder meer informatie over deze bureaustoelen en waarom kiezen voor dit merk?

Recyclebaar

De materialen waarvan deze bureaustoelen zijn gemaakt zijn recyclebaar, wat ervoor zorgt dat dit bedrijf duurzaam produceert en enorm maatschappelijk verantwoord onderneemt. Deze stoelen zijn aan het einde van hun levensduur niet alleen recyclebaar, maar worden ook nog eens bijna volledig vervaardigd uit gerecycled materiaal. Zo slaan ze dus twee vliegen in één klap.

Ergonomisch gevormd en de juiste ondersteuning

Doordat de Herman Miller Aeron bureaustoelen ergonomisch gevormd zijn, betekent het dat deze stoelen aan alle kanten verstelbaar zijn en voldoende perfect in te stellen zijn op elk lichaam, zodat het lichaam optimaal wordt ondersteund tijdens het werken of gehele dag zitten achter je bureau. Deze stoelen hebben onder andere verstelbare rugleuningen, armleuningen, lendensteun, verstelbare hoogte en een diepte-instelling. Zo kun je de stoel perfect op maat instellen. Ga eens langs bij een bureaustoel winkel om de stoelen ook daadwerkelijk te testen en te kijken of het iets voor jou is. Zo kun je direct meerdere modellen testen en verstellen naar jouw lichaam.

Een Herman Miller Aeron bureaustoel aanschaffen

Wil je voor je thuiswerkplek of op kantoor graag een goede bureaustoel aanschaffen? Dan is een Herman Miller Aeron bureaustoel een echte aanrader. De stoelen zijn prijzig, maar de investering zeker waard. Vind je het een dure investering, dan kun je altijd vragen of je werkgever bereid is om een bijdrage te leveren aan je bureaustoel of deze zelfs volledig voor je aan te schaffen. Het is tenslotte ook in het belang van je werkgever dat je een goede bureaustoel hebt, zodat je het ontwikkelen van lichamelijke klachten tijdens het werk tegen gaat. Vaak is er wel een potje binnen bedrijven beschikbaar om een bijdrage te leveren aan werkplek faciliteiten voor personeel. Check dit dus vooral bij je werkgever voordat je een bureaustoel aan gaat schaffen voor veel geld.