Een Horeca parasol gebruiken voor eigen bedrijf

Het aanschaffen van een horeca parasol heb ik niet gedaan vanwege het feit dat wij een restaurant hebben, dit is namelijk niet het geval. De bedoeling dat wij deze parasol gekocht hebben is het om onze medewerkers aangenaam mogelijk te maken wanneer ze buiten een luchtje willen scheppen terwijl het regent.logo

Al met al moet ik wel zeggen dat het een stuk gemakkelijker gaat als je bij Xterior een parasol besteld. Bij hun hoef je namelijk geen extra kosten te betalen, hier wordt het gewoon mogelijk gemaakt om hoogwaardig kwaliteit voor een aantrekkelijke lage prijs te bestellen.horeca-parasols

Waarom bij Xterior bestellen?

Vrienden van mij hebben wel een eigen restaurant gekocht. Sinds hun ook een horeca parasol gekocht hebben is bij mij de interesse gewekt om dit ook aan te schaffen, echter wilde ik wel eerst weten hoe het kwaliteit van de parasols is. Nu ikzelf met mijn eigen ogen en handen heb kunnen ervaren weet ik zeker dat dit geschikt genoeg is voor mijn eigen bedrijf. Ik durf nu wel te zeggen dat het mogelijk is om mijn medewerkers buiten ruimte aan te bieden waar ze toch nog droog kunnen staan.horecaparasol

Mocht je graag weten welke parasol ik heb aangeschaft voor de medewerkers, kom gezellig eens een kopje koffie drinken bij mij!