Waarom als bedrijf kiezen voor een digitale werkomgeving?

Met de digitale werkplek van Detron kun je veilig en eenvoudig met het hele team samenwerken, ook op afstand. Je geeft je medewerkers de vrijheid om vanaf iedere locatie te werken. Je wilt dan natuurlijk wel dat de productiviteit hoog blijft en dat iedereen van elkaar weet wat er speelt binnen het bedrijf. Daarom is een digitale werkomgeving enorm belangrijk. Hiermee kan iedereen precies bijhouden wat er gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. Zo worden er geen taken dubbel uitgevoerd of blijven taken niet wekenlang liggen. Een digitale werkomgeving zorgt daarnaast voor veiligheid. Bestanden die worden gedeeld of gevoelige informatie over klanten zijn beschermd en veilig.

70% is productiever met een digitale werkomgeving

Een digitale werkomgeving maakt het niet alleen prettiger om te werken, maar zorgt ook voor meer productiviteit. Dit komt doordat alles gestroomlijnd verloopt en er beter en efficiënter samengewerkt kan worden. Door een goed werkend systeem wordt er ook veel tijd bespaard. Het delen van bestanden en van informatie gaat moeiteloos en snel. Ook krijg je duidelijk inzicht in wat er gedaan moet worden en wie wat oppakt. Zo kun je als team efficiënt samenwerken vanaf iedere locatie. Daarnaast wordt het zelf indelen van tijd veel belangrijker. Met een digitale werkplek heb je geen last meer van files, reistijd of kantooruren. 

Toegang tot de digitale werkplek vanaf elk apparaat

De digitale werkplek kan voor iedere branche worden ingericht om zo bij te dragen aan productiviteit en efficiëntie. Doordat de digitale werkplek volledig browser-based is kan er vanaf ieder apparaat worden gewerkt. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en je kunt aan de slag. Je kunt de digitale werkplek flexibel gebruiken waarbij je kunt werken vanaf je laptop of computer. Wil je onderweg even snel wat controleren? Dan heb je ook toegang tot de digitale werkplek vanaf je telefoon of tablet. Het voordeel is dat je ook alleen betaald voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Er zijn veel redenen om te kiezen voor een digitale werkplek. Zowel voor de werkgevers als voor de werknemers. Het is hierbij van belang om te kiezen voor een veilig systeem dat de productiviteit verhoogd om zo efficiënt te kunnen werken.