Top 4 flexwerkplekken in Groningen

Ben jij altijd maar dezelfde omgeving van kantoor of het thuiswerken zat? Kijk dan eens of je regelmatig vanaf een flexwerkplek kunt werken. Op een flexwerkplek kun je vaak tegen een kleine vergoeding of gratis werken op plekken die daarvoor zijn vrijgegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lange tafel in een plaatselijk koffietentje, een HBO school, een bibliotheek of leegstaand kantoorpand. Hier ontmoet je gelijkgestemden of mensen die op zoek zijn naar het kunnen werken in alle rust op een andere locatie dan je gewend bent. Tevens zijn er veel flexwerkers die graag netwerken of brainstormen met andere mensen om hun mening en kijk op een bepaald project of dienst te peilen. Hieronder de top 4 werkplekken in Groningen.

De Kater

Deze flexwerkplek is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Groningen. Hier ontmoeten studenten en werkenden flexwerkers elkaar. De plekken zijn comfortabel ingericht en ook een heerlijke bak koffie of lunch is hier te regelen. Perfect dus als je eens behoefte hebt om je te onttrekken aan de kantoorsleur. 

De Pijp

Deze plek ademt één en al sfeer uit. Deze voormalige meubelmakerij en conservenfabriek van vlees zorgt ervoor dat flexwerkers elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Er zijn hier vaste werkplekken en kantoorruimtes beschikbaar om goed en geconcentreerd te werken, maar je kunt ook een flexibele werkplek huren om juist in contact te kunnen komen en te brainstormen met andere flexwerkers.

Het Paleis

Dit is vooral een ontmoetingsplek voor diverse groepen, van kunstenaars en andere creatieve duizendpoten tot kantoormedewerkers die graag het contact zoeken met andere mensen. Door het veelzijdige publiek wat gebruik maakt van deze locatie is het hoe dan ook een inspirerende plek om te flexwerken. 

Launch café

In dit cafe wat gevestigd is in het centrum van Groningen heb je voor ieder wat wils. Je kunt hier een strippenkaart of dagkaart aanschaffen om van de locatie gebruik te mogen maken als flexwerker. Ook kun je hier genieten van een voedzame lunch of een heerlijke koffie.