Tekst vertalen naar de taal die jij wilt

technische vertaling

JK translate is een professionele tekst vertaalbureau dat erop toeziet dat je de juiste vertaling krijgt van jouw document of tekst. JK translate heeft een team van ervaren moedertaalsprekers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van documenten en teksten. JK translate is gevestigd in Nederland en België maar levert zijn diensten aan klanten over de hele wereld. JK translate staat bekend om zijn hoge kwaliteit tekstvertalingen en snelle levering. JK translate is ook een erkend vertaalbureau door de ISO.

Soorten vertalingen en diensten

JK translate biedt verschillende soorten teksten vertalingen zoals; juridische, technische, financiële, medische en commerciële vertalingen. JK translate levert ook verschillende diensten zoals; tolkdiensten, website vertalingen, SEO vertalingen, beëdigde vertalingen en copywriting.

Website vertaling

Een van de diensten die JK translate aanbiedt is website vertaling. JK translate zorgt ervoor dat jouw website in de juiste taal wordt vertaald en optimaal geïndexeerd door zoekmachines.

Werknemers en USP’S van het JK translate

JK translate werkt met een team van ervaren native speakers die jouw document of tekst naar de juiste taal kunnen vertalen. JK translate streeft ernaar om jou de beste kwaliteit te leveren, daarom wordt elke vertaling eerst door een tweede moedertaalspreker gecontroleerd voordat deze naar jou wordt gestuurd. JK translate heeft een korte doorlooptijd en levert snel, zodat je niet lang hoeft te wachten op jouw vertaling.

Waar moet je opletten bij het kiezen van een vertaalbureau?

Als je op zoek bent naar een vertaalbureau is het belangrijk om te kijken naar de ervaring van het bureau, of ze native speakers in dienst hebben en of ze erkend zijn door de ISO. Vertalen met JK translate voldoet aan al deze criteria en levert daarnaast ook hoge kwaliteit, snelle tekstvertalingen.