Super ervaring bij Capital Advertising

capital Ik heb sinds kort een onderneming in de ICT sector en ik ben continu opzoek naar klanten, dus ben ik zo’n vier maanden geleden naar een reclamebureau in Amsterdam  gegaan en heb met het geweldige personeel van Capital Advertising een paar ontwerpen gemaakt en een aantal zaken besproken over mijn reclame. Ze waren bereid mij te helpen en dat ging best ver, precies naar mijn wensen werd de reclame in gevuld. Toen dat eenmaal klaar was gingen we nadenken over de locatie van de reclame, dat moest namelijk een plek zijn waarbij de doelgroep capital1echt benadert werd en zo hebben we een hele goede reclame in elkaar gezet.

Het resultaat was beter dan verwacht

Nadat we ongeveer een maand de reclame hadden hangen merkte ik al verschil, ik had namelijk een paar aanmeldingen die werden capital2verwezen door de reclame. Nu vier maanden later merk ik ook echt verschil in de omzet en ik zou niet weten of ik was waar ik nu was als ik niet naar dat reclamebureau in Amsterdam was gegaan, namelijk Capital Advertising, ik denk dat ik er dan heel wat klanten op achteruit was gegaan omdat ik dan nooit dit publiek had bereikt. Ik raad het zeker aan aan mijn mede ondernemers, ik had het niet verwacht maar investeren in reclame betaald zich zeker terug tot op zekere hoogte.