Projectinrichtingen Apeldoorn werkt naar oplossingen

DR drukkerij-logoEntree
Als u direct die belangrijke indruk achter wilt laten bij klanten die bij uw bedrijf op bezoek komen? Dan is moet u een ruimte creeëren die een fijne look geven en uw het idee van uw bedrijf uitstraald. Ook voor uw werknemers is de ingang van uw bedrijf van belang. Dijkgraaf projectinrichtingen levert daarom op maakt daarom een op maat gemaakte balie voor u waar uw medewerkers ergonomisch verantwoord te werk kunnen gaan. Dit zorgt voor een betere uitstraling naar klanten!

Aan de slaghome_features_ideas home_features_network
Projectinrichtingen APeldoorn werkt aan eenvoudige werkplekken, maar wij gaan ook hard aan de slag met de complete package. Hieronder vallen bijvoorbeeld, de wanden, looproutes, opbergsystemen en akoestiek. Voor ieder bedrijf is er wel wat te verzinnen. Zo is er ook een open communicatie systeem voor uw bedrijf.

Kennismaking
Een mooie kennismakings ruimte creeëren is niet al te lastig. Wij geven uw ruimte een fijne sfeer waar uw klanten snel tot rust komen. Maar ook voor medewerkers is dit een fijne ruimte vanwege de statafels waar zij nog het één en ander kunnen bespreken.

Lunchen
In uw pauze wilt u namelijk helemaal tot rust komen voor een momentje. Dit geldt zowel voor klanten, werknemers en werkgevers. Projectinrichtingen Apeldoorn ontwerpt samen met u de ideale lunchruimte. Van kleine naar grote panden, wij nemen al het werk in ons handen!