Perfecte locatie voor een congres

congreslocatie utrecht

Wanneer je een congres houdt moet de locatie wel stimulerend zijn om tot goede resultaten te komen, in Utrecht rondom het station zijn een aantal zalen gevestigd voor een perfecte congreslocatie Utrecht. Het maakt in principe niet uit met hoeveel personen je een vergadering of bijeenkomst wilt houden, het is mogelijk van 2 tot maar liefst 500 personen. Voordeel is tevens dat de meeste zalen en kamers al voorzien zijn van een installatie met versterker voor goed en duidelijk geluid.

congreslocatie utrecht

Compleet programma

Bij bijeenkomsten en vergaderingen waar veel mensen samenkomen, komen deze meestal uit heel het land. Hierbij wil je natuurlijk ook een goede verzorging hebben, bij een congreslocatie Utrecht kun je profiteren van het complete plaatje. Van een drankje voor de vergadering, tot een compleet verzorgd diner na afloopt of tussen de vergadering door. Het is ook mogelijk om vooraf te ontbijten met het complete gezelschap, je kunt zelf indeling geven aan de locatie en het verloop van de bijeenkomst. 

Ook andere bijeenkomsten

De zalen en kamers die je kunt huren bij congreslocatie Utrecht zijn niet de enige faciliteiten van heirloom.nl, op culinair gebied is het bedrijf ook uitstekend aan de weg aan het timmeren. In de proeftuin kun je profiteren van de lekkerste gerechten die gecombineerd zijn met wijn en kruiden, geregeld wordt er een gerecht eruit gepikt en gebruikt om er een perfecte wijn spijs avond van te maken. Wil je met een zakelijk of persoonlijk gezelschap dit ook een keer meemaken, op de website kun je eenvoudig informatie vinden en reserveren.