Kies bewust jouw horeca meubilair

De uitstraling van jouw restaurant, bar of lounge staat en valt met het maken van de juiste keuze van meubilair. Je zult dus als je een creatieve geest hebt, zelf zo niet met een interieur designer na moeten gaan als de stoelen wel bij de tafels passen. Je gaat ook na als de horeca meubilair met de kleuren van de muren corresponderen. Maar bovenal heb je een thema en een bepaald doel voor ogen en moet je er dus voor zorgen dat de gehele inrichting op elkaar en de omgeving is afgestemd.

Anno 2019 is een grote variëteit aan horeca meubels te vinden. Van de super luxe- tot aan de rustieke en ouderwetse meubels kom je tegenwoordig ook tegen. In mijn beleving bepaalt de keuze van meubels het gevoel en de sfeer die wordt aangewakkerd. Maar welk horeca meubilair zou je nou juist als horecahouder kunnen gebruiken?

 Print- De technologie maakt het ons tegenwoordig heel erg gemakkelijk en creatief. Dit stelt horecahouders in staat om hun persoonlijkheid een plek in hun zaakje te geven. Zo worden stoelen en tafels ( modern als ouderwets) met diverse printen stof bekleed. Ook maakt men gebruik van graveringen, natuurvormen en uitbouwsel om deze zo’n uniek als mogelijke uitstraling te geven.

Contact- De hedendaagse mens heeft het sociaal contact voor 90% via social media opgepakt. Vele horecabazen streven ernaar om het echte sociaal contact terug te brengen. Een manier hiervoor is om lange banken te plaatsen waar gasten kunnen aanschuiven. Meestal wordt hiervoor gebruik gemaakt van donker hout of bamboe, opgemaakt met kleuren zoals oker, roze, groen, cognac en goud voor een warm gevoel.

Industrial look- De industriële trend is momenteel een grote hit. Hier wordt veel gebruik gemaakt van metaalwerk zoals buizen en balken. Deze trend heeft een luxere uitstraling, biedt meer comfort en is voorzien van aaibare stoffen die heerlijk inzakken. Aan de hand van het gevoel dat door jou gewenst is, schaf je dan ook je horeca meubels aan.