Ken jij de opleiding administratief medewerker al?

administratief medewerker

Hebben jullie al eens gehoord van de opleiding administratief medewerker? Ik heb mij hiervoor ingeschreven! Een aantal weken geleden kwam ik deze studie tegen, toen ik mij online aan het oriënteren was op nieuwe werkvelden. Ik wilde weten waar ik een goede baan in zou kunnen vinden en waar ik dus ook snel aan de slag zou kunnen zodra ik mijn papiertje haal. Al gauw kwam de opleiding administratief medewerker toen tevoorschijn en daar heb ik toen meer onderzoek naar gedaan. Online ben ik gaan lezen over de inhoud van deze studie en daarna heb ik contact opgenomen met Fabius Opleidingen. Zij bieden deze studie ook aan voor een redelijk tarief. Dit is dan een combinatie tussen lessen in een groep en een thuis studie. Dat leek mij ideaal omdat ik op deze manier ook kan blijven werken en mijn eigen uren voor een deel kan indelen.
administratief medewerker

Goed geholpen door Fabius

Toen ik contact opnam met Fabius opleidingen, werd ik erg goed en enthousiast geholpen. Ik heb het idee dat zij leren erg leuk maken en voor iedereen haalbaar. Hun enthousiasme sloeg op mij over en daarna heb ik niet lang getwijfeld voor ik mij heb ingeschreven. Zij hebben mij nog wat folders toegestuurd waarin ik meer kan lezen over de opleidingen en verschillende verhalen van ex studenten kan lezen. Dat is ook erg leuk en nu kan ik na de zomer ook starten met de opleiding administratief medewerker! Hier kijk ik wel erg naar uit.

 

administratief medewerker