Ruimte creëren om spullen op te slaan in een bedrijf is niet altijd even makkelijk. Er dient wel voldoende gelegenheid te zijn als je wilt uitbreiden en dat is natuurlijk lang niet overal het geval. Mocht je niet uit kunnen breiden in de breedte dan kun je wel proberen of in de hoogte een oplossing is. Bij veel bedrijven wordt alleen de begane grond gebruikt om spullen op te slaan maar als je een extra zoldervloer laat bouwen kun je op hetzelfde grondoppervlak dubbel zo veel kwijt.

Kenmerken zoldervloer

Een zoldervloer kan in alle maten gemaakt worden. Of je slechts plek hebt voor een vloer van 20 m2 of er eentje zoekt die 2000 m2 beslaat, de mogelijkheid om een dergelijke vloer te maken bestaat altijd. Een zoldervloer die gemaakt wordt met behulp van de techniek van koudlassen is zeer flexibel en kan voor grote overspanningen gebruikt worden. De vloeren die geleverd worden Anera BV zijn gemaakt van losse profielen die aan elkaar gezet worden. Door het gebruik van profielen kun je een vloer laten maken in alle breedtes en lengtes.
Proces in eigen beheer

Anera produceert zelf de vloer maar bouwt deze ook voor je op. De vloer wordt dusdanig gemaakt dat jij er het meeste nut van ondervindt, maar kan ook afgewerkt worden zoals jij dat wilt. Wil je graag een vloer die bij de rest van het bedrijf past? Dan kan deze ook geschilderd worden in bijpassende kleuren en vormt het een mooi en net geheel dat ook nog eens meer opbergruimte oplevert.