Het personeel een heftruck opleiding laten volgen

Iets wat ik maar al te graag wil zien is dat het personeel zijn heftruck opleiding gaat volgen. Dit naar aanleiding van het feit dat er ondertussen twee medewerkers met dit certificaat zijn gestopt met werken. Hierdoor komen wij mankracht tekort die een heftruck kan besturen. Aangezien het werk bij ons gewoon doorgaat ben ik gaan zoeken naar een instituut waar ik in ieder geval terecht kan voor deze opleiding. Natuurlijk heb ik hier een budget voor vrij weten te maken, deze kunnen wij dan ook inzetten. Echter wil ik wel graag eerste de “ins en outs” weten alvorens ik er personeel naartoe stuur.

Verkeersschool Wesseldijk

Bekijk het online

Door alles via het internet te bekijken vindt je het een stuk sneller, ongeacht naar wat je ook zoekt! Ik heb er deze keer ook voor gekozen om het online te zoeken zodat ik een duidelijk overzicht krijg met de bedrijven die het aanbieden. Zo kwam ik terecht op de website van Verkeersschool Wesseldijk. Hier is het mogelijk om het personeel naartoe te sturen zodat zij de heftruck opleiding kunnen volgen. Ook in de kosten scheelt het een hoop vergeleken met andere bedrijven die het aanbieden. Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk dat het budget welke wij vrij hebben gemaakt besteedt kan worden bij Verkeersschool Wesseldijk. 

Besproken met het team

Van de week heb ik een vergadering ingelast om dit bericht te delen met het team. Gelukkig reageerde iedereen hier erg enthousiast op waardoor ik het team heb ingeschreven bij Wesseldijk.