Het administratiekantoor in Voorhout

Ben je een beetje bekend met het administratiekantoor Voorhout, nou ik wel. En ik kan zeggen dat ik over dit bedrijf zeer tevreden ben. Niet alleen hebben zij mij bijzonder goed geholpen om mijn boekhouding weer in orde te krijgen, maar je kan hun ook inschakelen voor de volgende zaken: 

  • Het opstellen, beoordelen en/of controleren van jaarrekeningen
  • Advies en begeleiding op administratief en bedrijfseconomisch gebied
  • Opstellen en bijhouden financiële planning
  • Verzorgen van loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en nog veel meer
  • Verzorgen van de complete personeelsadministratie, inclusief de loonadministratie
  • Het uitvoeren van bijzondere opdrachten waar je hulp bij nodig heeft

Alles weer onder controle

Sinds ik mijn boekhouder heb moeten ontslaan, kreeg ik problemen met mijn financiële zaken en daarom was ik zo blij met de hulp van het administratiekantoor in Voorhout. Dit kantoor is sinds 2012 door Bianca van Dam in het leven geroepen. Zij is de eigenaar en oprichter van dit bedrijf. Zij zorgt ervoor dat de administratie kloppend en up-to-date is, zodat je een perfect inzicht hebt in de resultaten van je bedrijfsvoering. 

Eindelijk kan ik mijn financieel plaatje weer goed bekijken zonder dat ik er rare dingen tussen zie staan. Bianca van Dam heeft ervoor gezorgd dat ik weer adem kan halen en dat mijn inkomen en uitgaven weer kloppen.