Ben je voor een bouwproject op zoek naar een timmerman? Ga dan een samenwerking aan met Haldu Groep. Haldu Groep is de bruggenbouwer tussen werknemers en werkgevers. Ze zijn bezig met het vinden, binden en verbinden van vraag een aanbod. Benieuwd naar de voordelen van werken met Haldu Groep? Je werkt samen met professionals om efficiënter te werken, je bespaart tijd en geld, vervanging en onderhoud wordt binnen één werkdag geregeld en ze leveren alleen goed opgeleid personeel. Ze zijn actief bezig met de werving en selectie door altijd op de hoogte zijn van de laatste trends in de bouw. Op deze manier kunnen ze de vraag en het aanbod altijd naadloos op elkaar blijven aansluiten.

Vacature timmerman

Bij Haldu Groep zijn ze voortdurend op zoek naar timmermannen. De vacature timmerman is voor echte vakmannen die handig zijn en geen klus uit de weg gaan. Als timmerman ga je aan het werk bij verschillende bouwprojecten om te helpen bij de voortgang. Je komt terecht in een vakkundig team en zult werkzaamheden uitvoeren zoals aftimmer- en stelwerkzaamheden. Waar moet je aan voldoen om aan de slag te kunnen? Je moet collegiaal, gedreven en enthousiast genoeg om ook met slecht weer te werken, zelfstandig maar ook een teamspeler, gedreven en bereid om dor te werken. Herken jij je hierin? Bekijk dan snel de website om te kijken wat Haldu Groep voor jou kan betekenen.

Heb je interesse?

Benieuwd wat Haldu Groep voor jou kan betekenen? Dat vertellen we je graag. Ben je direct beschikbaar? Dan zijn ze op zoek naar jou. Daarnaast is het belangrijk om te beschikken over eigen vervoer en in het bezit zijn van een VCA diploma? Heb je dit niet? Dan moet je bereid zijn om dit te halen, zodat je erkend kan worden als vakman. Zo kun je zoveel mogelijk ingezet worden bij de opdrachtgevers. Haldu Groep komt zo snel mogelijk met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Heb je vragen over een bepaalde vacature? Dan kun je altijd mailen of bellen.