klant review

Iedereen die een eigen webwinkel in beheer heeft, weet dat een klant review veel kan betekenen. Het is een manier om erachter te komen hoe mensen jouw bedrijf zien. Aan de hand van deze review, een beoordeling aan de hand van cijfers en een beoordeling over de website algemeen, kan je al snel zien hoe klanten over jouw webwinkel denken.

Om een stapje verder hiermee te gaan hebben wij The Review Company ingeschakeld om onze klanten, mits bij akkoord, te interviewen. Hiervoor worden interviewsters, die hiervoor speciaal zijn ingewerkt, ingezet. Zij gaan ervoor zorgen dat de klanten waarmee een gesprek wordt gehouden en een film gemaakt, eerst op hun gemak worden gezet, voordat de film gemaakt gaat worden.

klant review

Samen een klant review maken

De allereerste keer dat ik online een film voorbij zag komen van een bedrijf, was ik in mijn nopjes. Geweldig hoe verschillende klanten over dit bedrijf spraken. Hoe goed zij waren geholpen met de diensten die dit bedrijf leverde en veel meer. Nadat ik dit had gezien, kreeg ik meteen het idee om voor mijn eigen webshop ook een video te laten maken. Natuurlijk besteed ik dit uit aan de The Review Company. Zij hebben de nodige ervaring en de juiste kennis in huis om een goede review te maken.

Leuke interview met onze klanten

Nadat wij dit professionele bedrijf hadden ingeschakeld zijn wij eerst rond de tafel gaan zitten om te bespreken hoe deze video het beste aangepakt kan worden. Daarvoor moesten wij eerst meer over ons bedrijf vertellen en hoe wij bepaalde zaken aanpakken. Ook moesten wij vertellen wat wij wel of niet in een film wilde hebben. Want natuurlijk zijn er bepaalde zaken die wij graag terug zien om ons bedrijf aan te raden, maar ook zijn er dingen die wij liever niet willen zien. Al met al was dit een gesprek waar wij heel veel van hebben opgestoken en daar zijn wij best wel blij mee. Na dit gesprek zijn zij aan de slag gegaan en hebben meerdere klanten van ons gesproken.

klant review

Een geweldig resultaat met een goede beoordeling

Wij hebben zelf drie klanten aan kunnen leveren die hun verhaal konden vertellen. Het leuke is om hun verhaal te kunnen horen in een film. Zo krijgen wij ook een beter beeld van onze werkzaamheden en kunnen hier mee werken. Tevens is het een goede reclame om een verhaal van een reeds bestaande klant te horen. Ook hoor je hier de reden waarom deze klant hier bij ons bedrijf is terecht gekomen.

Al met al leuke items om te horen hoe iemand over ons bedrijf denkt. Tevens zijn goede recensies zeker een goede mond op mond reclame en daar moet je het ook van hebben. Vooral de vraag die gesteld werd door de interviewsters, waardoor ons bedrijf zo bijzonder is, werd door de klanten zeer leuk beantwoord. De video met deze gesprekken staat inmiddels op onze website. Hierop hebben wij al veel leuke en zeer positieve reacties gehad.