Goed geholpen door het administratiekantoor in Amsterdam

Wat was ik blij met de hulp van het administratiekantoor Amsterdam. Als zzp’er kon ik in het begin alle hulp goed gebruiken en zeker de hulp om mijn administratie op orde te brengen. Als je in het begin al je administratie niet in orde hebt, dan komt het nooit meer goed. Via één van de bekende zoekmachines op het internet kwam ik op de site van dit kantoor terecht. Op deze site kan je ook de tarieven lezen en eventueel de mogelijkheden waarvoor je kan kiezen, Zo ben ik met een basispakket begonnen en heb hierbij de mogelijkheid tot uitbreiding. 

Veel mogelijkheden wat betreft het verzorgen van de administratie

Sinds ik het administratiekantoor heb ingeschakeld om mij te helpen met mijn administratie is er een flinke last van mijn schouders afgevallen. Eén keer per maand komt de boekhouder bij mij op het bedrijf om de administratie samen door te lopen. Het is zelfs de mogelijkheid om de hele boekhouding uit handen te geven, maar daar zit ik nog over te twijfelen. Vooral ik nog maar kort met mijn zaak bezig ben wil ik mijn boekhouding voorlopig nog gedeeltelijk zelf doen. Waar ik zeer tevreden over ben is  is het feit dat ik direct al mijn vragen kan stellen. De boekhouder is namelijk ook bereikbaar in weekenden en in de avonduren.