Online presenteren

Bent u klaar om met de moderne wereld mee te gaan? Dan is het tijd om uw flip boek digitaal te maken. Een flip boek werd in het begin alleen maar gebruikt door een papieren versie, maar in de laatste jaren is het ook mogelijk om een digitale flip boek te laten maken. Wilt u ook graag uw statische documenten omtoveren tot prachtige bladerbare flip boek publicatie? Wacht dan niet langer en neem contact op met een betrouwbaar en veilig bedrijf. Een bedrijf dat een bladerbare flip boek PDF kan aanbieden is Digitaal Publiceren. Op het moment dat u aan de slag gaat met een online flip boek, heeft u nooit meer te veel flip boeken in de kast liggen die uiteindelijk weg gegooid worden. Bent u iemand vergeten waar de flip boek naar toe gemoeten had? Met een simpel mailtje kunt u de digitale versie nasturen.

Digitaal

Flip boek biedt mogelijkheden

De flip boek documenten bieden prachtige uitstralingen, die volledig passen binnen uw website en huisstijl. Alles kan volledig aangepast worden naar wens en dat maakt de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf met een ontwerp aankomen of een bedrijf een passend ontwerp laten maken. In beide gevallen wordt uw bladerbare PDF omgezet in een professioneel document. Door Digitaal Publiceren naar uw document te laten kijken, wordt er gekeken of de flip boek volgens de richtlijnen van Google gemaakt is. Als de flip boek voldoet aan de richtlijnen kunnen deze meegenomen worden in de statistieken van de website. Zo wordt de flip boek niet alleen gelezen door de mensen waar u hem naar toe stuurt, maar ook door geïnteresseerde die zoeken op het onderwerp komen terecht op uw website. Zonder dat u het beseft werkt u gelijk aan het organisch bereik op Google. Wilt u graag weten waar u rekening mee kunt houden met uw flip boek? Neem vrijblijvend contact op met Digitaal Publiceren en zij gaan met u in gesprek.

online

Flip boek bij Digitaal Publiceren

Meten = weten. Kent u deze uitdrukking nog van vroeger? Door gebruik te maken van een digitaal flip boek, kunt u de resultaten direct terug zien. Het programma Google Analytics geeft u inzicht over de bezoekers op uw website. Zo kunt u zien waar de bezoekers stranden en waar ze naar kijken? Misschien ziet u wel dat vele mensen uw flip boek lezen. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. De flip boek heeft geen digitale eindtijd en kan ten alle tijden op uw website vermeldt worden.