Financial Lease voor ZZP: eenvoudig en snel

Bekijk ook eens financial lease ZZP. Als beginnend ZZP-er of ondernemer kan het moeilijk zijn om bij een leasemaatschappij een auto te krijgen. De leasemaatschappijen willen eerst de jaarcijfers van uw bedrijf zien, voordat ze een contract afsluiten. Bij ons hoeft dat niet! Het enige wat wij van u willen zien is een bewijs dat u bent ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Nog een voordeel van een auto leasen bij ons, is dat u per direct eigenaar bent van de auto. Fiscaal voordelig en na het aflopen van het contract kunt u met dezelfde auto verder blijven rijden!

Enorme keuze uit nieuwe auto’s en occasions

Een ander groot voordeel van deze financieringsconstructie is dat wij samenwerken met meer dan 200 autobedrijven in Nederland, wat betekent dat:
– de keuze uit occasions en nieuwe auto’s enorm is.
– de bedrijven waarmee wij samenwerken verkopen enkel auto’s die maximaal acht jaar oud zijn, dus na de afbetaling van uw auto kunt u nog jaren rondrijden!
– u keuze heeft uit alle automerken. Wij zijn namelijk niet verbonden aan een automerk.

Geen onverwachte prijsverhoging

Wij zijn er niet alleen voor de startende ondernemer. Indien u wel beschikt over jaarcijfers dan kunt u deze uiteraard aan ons overleggen en zullen wij u een voordelige aanbieding doen. Maak een keuze uit de vele bedrijfswagens en personenauto’s of breng zelf een auto in waar u graag in zou willen rijden. In de loop van de aflossingstijd blijft uw maandelijkse kostenpost altijd hetzelfde; bij ons komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan!