Dit zijn de top 5 software voor kassa’s

kassa

Er zijn verschillende soorten systemen voor kassa’s. Je kunt dus de optie kiezen die het beste past bij jouw onderneming. Je kiest niet alleen voor een kassasysteem maar dus ook voor de software die je gaat gebruiken. Binnen de bestaande software kan je ook weer kiezen uit verschillende opties. De vraag is welke past het beste bij jouw onderneming?  Kijk hier voor de website met daarop verschillende software systemen. 

De top 5 

Om de keuze makkelijker te maken voor een goed softwaresysteem zijn dit de top 5 beste systemen: 

Allereerst R&H POS kassasysteem. Dit systeem is allesomvattend. Vooral op het gebied van automatisering zijn er veel mogelijkheden. Dit systeem neemt dus echt werk uit handen. Een gebruiksvriendelijke en een systeem voor horeca en sportverenigingen is R&H Javand. Handig is vooral bij dit systeem dat het ook op verschillende hardware geïnstalleerd kan worden, denk hierbij aan tablets en smartphones. Het derde systeem is de R&H Shop Analyser. Vooral voor winkels is dit een goed systeem om te gebruiken. Het managen van de winkel wordt met dit systeem makkelijker. Het vierde systeem is vooral gericht op voorraadbeheer. Dit is de R&H BestelPro. Het is een mobiele software waardoor er gemakkelijk nieuwe producten besteld kunnen worden vanuit de hele winkel. Ook voor de voorraadinventarisatie is dit een fijne software. Het vijfde systeem is de CASMan Management software. Ook dit is een allesomvattende software waar je goed mee overweg kan. 

Gemak van goede software

De software van je kassa lijkt misschien niet erg belangrijk, maar goede software kan erg veel problemen voorkomen in je horecazaak of winkel. Daarom is het goed om je te verdiepen in de verschillende systemen en welke past bij jouw type onderneming. Goede software brengt gemak in het drukke leven van een ondernemer. Laat je dus goed adviseren over de juiste software voor jouw onderneming.