Dit is de beste aed cursus!

aed cursus

Vertrouwen in mezelfaed cursus aed cursus

Een aed cursus is iets waarvan ik eigenlijk vind dat iedere Nederlander dit zou moeten volgen, want het kan namelijk echt levens redden. In Nederland mag iedereen er eentje bedienen, maar om het zo effectief mogelijk te doen is het wel van belang dat diegene weet hoe dat precies moet. Er zijn namelijk heel veel verschillende uitvoeren en modellen, welke allemaal net iets anders werken. Bij de ene moet de sticker net op een andere plek geplakt worden dan de andere. Mocht er zich een situatie voordoen waarin deze gebruikt moet worden, dan telt echt iedere seconde. Zelf heb ik gelukkig nog nooit zoiets meegemaakt en eigenlijk hoop ik ook niet dat dat ooit gaat voorkomen. Het lijkt mij namelijk verschrikkelijk om iets fout te doen op zo’n moment. Gelukkig is mijn zelfvertrouwen hierin door deze training wel gegroeid, omdat ik nu weinig meer kan verpesten. Elke stap is met mij doorgenomen en uiteindelijk heb ik zelfs mijn diploma gehaald.

Goed voorbereid

Inmiddels is de aed cursus zo’n 5 maanden geleden, maar ik denk er nog regelmatig aan. Soms zie ik er namelijk eentje hangen en dan ga ik kijken welk type het is. Mocht ik daar dan ooit nog eens komen, weet ik dat al van tevoren en hoef ik dit niet helemaal meer uit te zoeken. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, neem dan een kijkje op de website van G4s om al hun diensten te bekijken, zoals bijvoorbeeld dingen rondom EHBO en bhv.