De website van Verdo Werkt staat voor je klaar!

Op de website van Verdo Werkt kan je allerlei vacatures vinden. Door snel te solliciteren kun je ook sneller de juiste baan voor jezelf vinden. Het is de bedoeling dat je ervoor open staat om te solliciteren en op gesprek te gaan. Voordat je op een gesprek gaat moet je wel even oefenen op een gesprek en het onderzoeken van standaardvragen die gevraagd kunnen worden. Door voorbereid te zijn kom je ook veel sneller aan een baan omdat je ervoor zorgt dat je goed over de baan hebt nagedacht.

Vacatures zoeken hoeft niet meer een probleem te zijn

Mensen stellen vaak het vacature zoeken uit, omdat het best een heel werk kan zijn om de juiste baan te vinden die echt goed bij je past en die je aanspreekt. Een vacature vinden hoeft geen probleem te zijn, want je moet het niet als een probleem ervaren. Door echt goed op zoek te gaan naar wat je precies wilt, weet je dan ook precies naar waar je op zoek bent. Een vacature moet jou geheel aanspreken en als je dan al twijfels hebt dan hoef je er soms niet eens meer verder mee te gaan. Een vacature spreekt je dan toch aan of niet en dan moet je het ook even laten gaan.

Tijd nemen voor het zoeken naar een baan

Het is handig om goed de tijd te nemen voor het zoeken naar een baan. Als je het even niet meer aankan om op zoek te gaan naar een baan, dan moet je ook even de tijd nemen om tot rust te komen. Door pauzes tussendoor te nemen en even iets te drinken dan kan je even tot jezelf komen voordat je weer de speurtocht gaat voortzetten. Het is vooral handig om vooraf goed inzicht te hebben waar je precies naar op zoek bent om het ook goed te filteren.