De kantoormeubels van Shiraz

logo shiraz furniture

Shiraz is al jaren het meest vertrouwde adres voor hoogwaardige kwaliteit kantoormeubilair. In de loop van de jaren hebben de experts van dit bedrijf erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van kantoorinrichtingen en alles wat hierbij komt kijken. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 50 leveranciers en bieden zij meer dan 1000 producten aan. 

Op maat gemaakte kantoormeubels

Shiraz biedt een enorm graag assortiment aan waardoor je altijd het kantoormeubel zult vinden waar jij naar op zoek bent. Als het kantoormeubilair van een standaard afmeting niet op de gewenste plek past is het mogelijk om de meubels op maat te laten maken. het plaatsen van de juiste kantoormeubilair en accessoires geeft niet alleen klanten die je ontvangt op het kantoor een professionele en verzorgde indruk maar zal ook direct bijdragen aan een inspirerende en motiverende werksfeer. 

Wachtkamerinrichting LCG Hardinxveld-Giessendam

2 & 3 D tekeningen door geavanceerde software 

Het vinden van de juiste kantoormeubels kan lastig zijn. Bij Shiraz kun je vrijblijvend gebruik maken van een 2D & 3D kantoor ontwerp. De ontwerpers maken gebruik van geavanceerde software waardoor je exact kunt zien hoe de meubels in jouw kantoor zullen komen te staan. Door deze ontwerpen zul je direct een indruk krijgen over welke indruk de meubels aan jouw kantoor geven. De meeste meubels die Shiraz aanbiedt kunnen direct uit voorraad worden geleverd waardoor deze een zeer snelle levertijd zullen hebben. Bij op maat gemaakte meubels zal de levering echter iets langer duren.