Daklekkage

Als iets lekt weet je dat dit snel verholpen dient te worden om de schade te beperken. Dat is ook zo bij een daklekkage. Dit probleem moet je snel laten aanpakken door een goede dakdekker. Medewerkers van Dakdienst Nederland lossen dit probleem graag voor je op. Dit bedrijf met vele jaren ervaring heeft gecertificeerde medewerkers in dienst en dat is in jouw voordeel. De lekkage wordt snel opgespoord en verholpen op een vakkundige manier. 

Een lekkage die snel wordt gerepareerd kan verder geen schade meer geven. Neem contact op als het dak lekt ook al weet jij niet wat de oorzaak is. Dat zoekt de dakdekker voor je uit. Het gehele dak wordt voor je bekeken, deze inspectie is gratis, voor de reparatie krijg je een offerte.    

Daklekkage

Daklekkage reparatie

Een vochtige muur op de slaapkamer, gele kringen in de nok van de zolder? De oorzaak is in veel gevallen daklekkage. Neem meteen contact op met de dakdekker en laat de situatie niet verslechteren. Dakdekkers van Dakdienst Nederland komen het dak gratis inspecteren om vervolgens een offerte te maken van de kosten die je krijgt om de lekkage te verhelpen. Het kan om kleine reparaties gaan, een dakbedekking die op een bepaald punt water doorlaat, een dakgoot die niet meer dicht is, afgewaaide dakpannen of poreuze pannen. 

In dat laatste geval zal de staat van het dak in zijn geheel niet meer goed zijn en kan een nieuw dak worden geadviseerd. Zowel voor reparaties aan het dak als een totaal nieuw dak kun je terecht bij genoemd dakdekkersbedrijf. Vraag om dakinspectie, dat kan eenvoudig online.