Belangrijkste blockchain projecten

Wanneer we het hebben over Ethereum dan hebben we het niet zomaar over een cryptomunt, maar een groeiend netwerk van gebruikers en handelsvolumes die stijgen. Waar Bitcoin wordt gezien als digitaal goud, wordt Ethereum veelal gebruikt voor het ontwikkelen van dapps. Om gebruik te kunnen maken van de Ethereum is de ETH cryptocurrency nodig. Deze Ethereum tokens kun je op verschillende manieren op internet kopen. Ga je Ethereum kopen let dan wel op de actuele koers.

Ethereum kopen

Eenvoudig kopen met iDEAL

In Nederland kun je tegenwoordig op verschillende wijze eenvoudig Ethereum kopen. Met de Blox app op je smartphone gebruik je IDEAL Ethereum te kopen. De App wordt gebruikt door gebruikers die niet actief willen handelen. Wil je ETH gebruiken en er actief mee bezig zijn dan is Bitavo een geschikte aanbieder in Nederland. Bitavo biedt een wisselkoers aan die de goedkoopste is in ons land. Het opslaan en kopen van Ethereum wordt door dit platform zeer eenvoudig gemaakt. Tevens ondersteunen ze een beheerde wallet om je Ethereum op te slaan.

Ethereum kopen

Ethereum kopen als gevorderde gebruiker

Ben je een gevorderde gebruiker van Ethereum en wil je de controle over je sleutels en beheer hebben? Bij BTCdirect kun je een rekening openen, hierbij het je het volledige beheer over je ETH tokens. Met de aanschaf via iDEAL kun je direct omwisselen naar Ethereum en naar de wallet van je voorkeur sturen. Wanneer je een daghandelaar bent en actief ermee bezig bent kom je zeker bij Bitavo aan je trekken. Wil je in het buitenland een handelsrekening openen is het wel verstandig deze eerst te testen.