Belangrijke cursus zakelijk Spaans gevolgd

logo_website_taaltrainingen

SpanjeVoor het werk wat ik doe is het belangrijk dat ik mijn Spaans goed beheers. De Spaanse taal ligt mij over het algemeen wel goed, omdat ik vaak teksten wel goed begrijp en ik mij wel verstaanbaar kan maken. Op mijn nieuwe werk is het wel belangrijk dat ik een cursus zakelijk Spaans volg, omdat ik het aanspreekpunt ben voor de Spaanse klanten.

Bijgespijkerd

Via mijn werkgever kon ik een cursus zakelijk Spaans gaan volgen. Het leek mij wel een goed idee om de cursus te volgen, omdat ik mijn Spaans wel een beetje moest bijspijkeren. De cursus ging voornamelijk over de zakelijke Spaanse woorden en dat vond ik best belangrijk.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2De cursus werd verzorgd door een taaltrainer van Boot taaltrainingen. Mijn taaltrainer heeft eerst mijn naar mijn taalniveau gekeken en aan de hand daarvan heeft zij bepaald waar ik mij op moest concentreren. Alle cursussen die ik gevolgd had, waren wel intensief. Er is mij wel heel veel bijgeleerd over gebruiken en de manieren waarop ik verschillende zinnen “zakelijker” kan maken.

Sinds ik de cursussen heb gevolgd merk ik wel dat ik veel zekerder te werk ga. Als ik een brief moet schrijven dan twijfel ik minder over de opbouw van de zinnen en dat zorgt er ook voor dat ik productiever ben. Mijn werkgever vind ook dat er verschil is te merken in de kwaliteit die ik lever. Voor de cursussen zagen mijn brieven er een beetje simpel uit. Het zakelijke gehalte van mijn brieven is zeker gestegen!