Werken op grote hoogte en moeilijk bereikbare plekken? Schakel de rupshoogwerker in

Moet jij werken op grote hoogte, moeten jouw medewerkers op lastig bereikbare plekken klussen verrichten en wil je gebruik maken van alleen de beste machines? Je bent op de juiste pagina gekomen, want wij vertellen je in dit artikel meer over de rupshoogwerker van HYRAX Industries, ook wel bekend als HYRAX. Het is zonder meer de hoogwerker van de toekomst. En met alle ontwikkelingen die elkaar in razendsnel tempo opvolgen wil jij niet achterblijven, toch? Lees verder over wat een rupshoogwerker is en maak je klaar om grenzen te verleggen! 

Wat is een rupshoogwerker en waar kan dit type hoogwerker voor worden ingezet? 

Voordat je de keuze maakt voor een rupshoogwerker, is het belangrijk om de kenmerken van dit specifieke type hoogwerker door te nemen. Want waarom specifiek voor een rupshoogwerker kiezen? Wat dit type hoogwerker onderscheidt van andere varianten is dat deze op rupsbanden rijdt in plaats van wielen. Dit heeft diverse voordelen, waaronder het feit dat de hoogwerker stabieler op de grond staat. Het is daarom uitermate geschikt om dit type hoogwerker te gebruiken voor ruwe ondergronden, maar ook op diverse hellingen. Het is dus niet langer nodig om ingewikkeld te denken, een rupshoogwerker aanschaffen zal ervoor zorgen dat er ontzettend veel werk uit jouw handen wordt genomen. Nog meer kenmerken van de rupshoogwerker die je bij HYRAX Industries kunt aanschaffen:

  • Deze hoogwerker laat zich snel bedienen
  • Kan zich smal maken
  • Is voorzien van een slimme jib
  • Heeft een uitschuivend contradeel

Bovendien is deze HYRAX rupshoogwerker enorm veilig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele instabiliteit. Dit is een van de betere hoogwerkers die je kunt aanschaffen voor je bedrijf. Je zult merken dat je werkzaamheden sneller, efficiënter en veiliger kunt uitvoeren. In de gewenste hoek en ook op de gewenste hoogte til je jezelf en je team letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

HYRAX werkt iedere dag weer aan de ontwikkeling en de vervaardiging van hun machines. In Wekerom, waar de fabriek staat, worden de hoogwerkers in kleine series vervaardigd, waardoor altijd aandacht is voor elk klein detail. Dit in tegenstelling tot de grote fabrieken waar het oog voor de kleine details vaak verloren raakt. Uiteraard voldoet die machine ook aan de minimumeisen, maar deze zal in geen enkel opzicht kunnen tippen aan de hoogwerkers van HYRAX. De partners waarmee wordt gewerkt zijn zorgvuldig uitgezocht en beoordeeld op de mate van betrouwbaarheid, kwaliteit maar ook duurzaamheid. Altijd een rupshoogwerker die lang mee gaat en waar je op kunt bouwen? Je weet waar je vanaf nu naartoe moet om deze aan te schaffen. Succes gegarandeerd!

Een hoogwerker die op rupsbanden rijdt en bij de meest moeilijke plekken kan komen? Hoogwerkers die zijn ontwikkeld vanuit passie, met aandacht voor werkelijk ieder detail? Tijd om voor de rupshoogwerker te kiezen als jij en je team ook regelmatig op grote hoogte moeten werken. Jij en de spullen kunnen gemakkelijk op grote hoogte worden gebracht en het werk kan op die manier goed en zorgvuldig worden gedaan. 

Ben jij ook klaar om je grenzen te verleggen – letterlijk en figuurlijk – en te kiezen voor het best mogelijke? Dan is het tijd om te kiezen voor HYRAX Industries en de hoogwerker van de toekomst aan te schaffen. Bekijk zelf wat mogelijk is op hyraxindustries.com”>www.hyraxindustries.com en ervaar het zelf. Heb je nog vragen? Het team helpt je graag verder.