vliegenoverlast heel vervelend!

2Wij hebben binnen ons bedrijf een tijdje gehad dat we last hadden van vliegenoverlast dit is natuurlijk heel ernstig als je op een. Niet is het alleen onhygiënisch maar ook zijn de vliegen een enorme last voor als je dieren hebt. De vliegen kunnen namelijk maden verspreiden en die kunnen dan weer een parasiet worden voor de dieren. Dit kan voor sommige dieren erg gevaarlijk zijn waardoor ze zelfs dood kunnen gaan.

Op zoek naar een oplossing.1

Een oplossing zoeken voor de vliegenoverlast was dan ook noodzakelijk. Gelukkig had ik al een aantal goed verhalen gehoord over het bedrijf  fd plaagdierpreventie. Vandaar dat ik dan ook een kijkje ben gaan nemen op de website van dit bedrijf. Ik bekeek de website en besloot om dus eens contact op te gaan nemen. Zo wilde ik graag weten wat ongeveer de prijzen zijn en war ze allemaal kunnen doen voor ons!

Zeker een aanrader.

Ik heb ze dus gebeld  voor wanneer ze eventueel zouden kunnen beginnen en dit kon al de volgende werkdag. Ze hebben er voor gezorgd dat het probleem binnen een werkdag verholpen werd. Dit is nu alweer een tijdje geleden maar wij zijn heel erg tevreden met wat ze voor ons gedaan hebben. Zo hebben we onderhand een halfjaar later geen last meer gehad van vliegenoverlast en hier zijn we dus heel erg blij mee.2