​Ooglidcorrectie​ was noodzakelijk

Als verkoopster is het natuurlijk van groot belang om er verzorgd uit te zien. Het is algemeen bekend dat door roken de huid sneller oud word. Ik zelf heb dit probleem de afgelopen maanden helaas moeten ervaren. Door deze huidveroudering ontstond er overschot aan huid rondom mijn linkeroog. Natuurlijk was dit hartstikke vervelend niet werd mijn zicht alleen minder, maar ook zag het er niet verzorgd uit. Ik zag aan klanten dat zij het vervelend vonden om er na te kijken. Zodoende ben ik dan ook op zoek gegaan naar een kliniek, die dit stuk huid weg kon halen. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met kliniek Veldhoven. 

Kliniek Veldhoven is namelijk een erkend bedrijf gespecialiseerd op het gebied van ooglidcorrectie. Voor deze ingreep hebben zij een chirurg in dienst die al jarenlang ooglidcorrecties uitvoert. Vandaar dat ik het besluit nam om een afspraak te maken. Tijdens onze eerste ontmoeting bekeek de chirurg het probleem. Hij vond het noodzakelijk om dit overtollige stuk huid weg te halen, want het werd als maar erger. 

OOglidcorrectie

 

 

 

 

 

Een geslaagde ingreep

Nu een maand later kan ik u vertellen dat de chirurg zichzelf heeft bewezen. In een half uurtje had hij al het overtollige huid verwijderd. Natuurlijk was er kans op een litteken maar ook deze is minimaal. Er zit een heel klein litteken boven mij oog die nauwelijks te zien is. Ik zelf omschrijf deze ingreep dan ook als geslaagd. 

Heeft u te maken met hetzelfde probleem en wilt u dit probleem verhelpen? neemt u dan z.s.m contact op met kliniek Veldhoven!

behandeling