Leuke bedankjes vind je bij memoriae!

bedankjes

bedankjesNa een aantal jaren is de samenwerking met een partner gestopt. Mede dankzij deze mevrouw is mijn onderneming zo groot geworden. Helaas gaat deze mevrouw met pensioen en ik wilde haar dan ook een bedankje gaan geven voor al haar goede hulp. Zodoende nam ik een kijkje op het internet, met de intentie een leuke bedankjes website te vinden. Na een tijdje het internet te hebben bekeken onder de zoekterm bedankjes kwam ik terecht op de website van memoriae!

Goedkoop

Een zeer breed assortiment!

Eenmaal aangekomen op de website van memoriea kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Er werd een zeer breed en diep assortiment aan bedanken aangeboden. Zodoende nam ik dus een uitgebreide kijk in het assortiment. Na een geruime tijd het assortiment bekeken te hebben zag ik eindelijk het ideale bedankje er tussen staan. Een bloempotje in combinatie met een leuk gedichtje. Ik wist zeker dat zij dit een leuk cadeau ging vinden. Uiteindelijk heb ik dan ook deze bedanken besteld. Enkele dagen na bestelling werden de bedanken aan huis geleverd. Persoonlijk heb ik deze dan ook gebracht naar mijn collega. Zijn vond het een geweldig en lief gebaar. Ook wenste zijn mij veel succes met mijn onderneming en ik haar met de verhuizing naar Florida. Met haar gespaarde geld heeft zij een woning gekocht in Florida waar zij haar pensioen gaat uitzitten!

Leuke cadeautjes