Inleveren elektrische apparaten doe je hier

recycling laptops

Je hebt veel elektrisch afval en je wilt dat graag recyclen, waar doe je dat dan? Inleveren elektrische apparaten kun je heel gemakkelijk bij It Recycling doen! Bij dit bedrijf ben je verzekerd dat alles goed gerecycled wordt door echte professionals.

recycling

Inleveren elektrische apparaten op welke manier?

Het inleveren van al jouw elektrische apparaten die je niet meer hoeft kan op verschillende manieren. Je kunt het bijvoorbeeld inleveren bij de milieustraat. Dit is natuurlijk wat vaak wordt gedaan en dat kost ook wat moeite en tijd om te doen. Ook is het mogelijk om grote elektrische apparaten in te leveren bij winkels. Bij grote elektrische apparaten kun je bijvoorbeeld denken aan drogers en vaatwassers. Een van de andere keuzes voor het inleveren van elektrische apparaten is door het op te laten halen. Het laten ophalen kan heel gemakkelijk bij It Recycling! Heb jij boven de 200 kilo waard aan elektronisch afval? Dan wordt het gratis opgehaald! Indien je minder hebt dan 200 kilo moet er betaald worden voor het laten ophalen. De prijzen hiervoor zijn te vinden op de site zelf. 

recycling

Waarom is het eigenlijk handig om elektronica te recyclen?

Als jij meedoet aan het recyclen van elektronica dan draag je bij aan een beter milieu. Misschien vraag je je af waarom je dan milieubewuster bezig bent. Dit komt omdat er in elektronische apparaten gevaarlijke stoffen voor de natuur te vinden zijn. Door het te recyclen zorg je ervoor dat die stoffen niet in de natuur terecht komen.