Hoe komt u aan een goed inschrijfadres voor de KvK?

Toen ik mijn bedrijfje startte moest ik een inschrijfadres voor de KvK hebben. Ik raakte hier in eerste instantie gelijk een beetje gestrest door want ik wist niet waar ik dit inschrijfadres voor de KvK moest vinden. Ik ging een beetje rondvragen en rondneuzen en kwam uiteindelijk op de site easystartoffice.com uit. Zij bieden alle mogelijke services voor een inschrijfadres voor de KvK of virtueel kantoor aan. Dat was fijn, ik had een mogelijkheid gevonden dus ging gelijk verder lezen op de site. Ik wilde dus mijn privéadres geheim houden, daarom wilde ik een inschrijfadres voor de KvK hebben. Bij hen kunt u zich inschrijven en heeft u de mogelijkheid kantoorruimte te gebruiken als u dit nodig heeft. Vanaf 69 euro per maand is dit al mogelijk, voor zolang u klant bent. Als u onbeperkt wilt flexwerken kunt u een abonnement nemen voor 179 euro per maand, hierbij krijgt u niet alleen het inschrijfadres, maar ook een virtueel kantoor, post service scan, kunt u onbeperkt flexwerken, inclusief servicekosten, koffie en thee, scannen en printen, het gebruik van een vergaderruimte, een telefoonnummer en u kunt gratis parkeren bij het kantoor. Ze hebben speciale pakketten als u meerdere bedrijven heeft onder hetzelfde contract. Ze bieden flexwerk plekken en voor vergaderingen kunt u ook bij ze terecht, voor een virtueel kantoor ook; zo kunt u dit adres gebruiken voor zakelijke correspondentie bijvoorbeeld, deze wordt dan wekelijks naar uw adres gestuurd. Bij beide pakketten heeft u 1 maand opzegtermijn. U kunt al binnen 1 dag starten als u interesse heeft in deze manier van werken. Het is mogelijk in Amsterdam en in Rotterdam, als u de adressen wilt zien, deze staan op de site vermeld. Ook als u meer wilt weten dan kunt u telefonisch of via email contact met ze opnemen of met een locatiemanager Whatsappen. De mensen achter het bedrijf stellen zich op de site netjes aan u voor zodat u weet met wie u te maken heeft. Dat vond ik zelf wel heel erg fijn, anders is het allemaal zo mysterieus. Ook de panden waar u kunt werken staan met foto’s op de site.

Wilt u ook een inschrijfadres voor de KvK hebben?

Dan moet u bij hen zijn, ik ben echt blij dat dit mogelijk is want anders had ik niet goed geweten wat ik dan had moeten doen. Het is echt een uitkomst en ik ben erg tevreden over hoe het allemaal verloopt. Ze maken hun beloftes waar om het maar zo te zeggen en er zijn zoveel mogelijkheden. Super dat mijn probleem zo is opgelost, ik raak er niet over uitgepraat moet ik zeggen!

Heeft u interesse over wat ze u kunnen bieden?

Dan moet u een keer naar de site gaan, want:

  • Ze bieden een inschrijf- en postadres aan
  • Ze bieden een flexwerkplek en vergaderruimte aan
  • U kunt een abonnement afsluiten

Als u meer wilt weten of er meer over wilt lezen voor u eraan begint dan moet u een keer op de site gaan kijken!