Een professionele bedrijfsfilm laten maken doe je bij quickworks.nl

Zodra je aan de slag wilt gaan met het maken van een promotiefilm of een bedrijfsfilm, dan kun je dat op een goedkope manier doen door bijvoorbeeld zelf de telefoon erbij te pakken en een filmpje te maken. Het is hierdoor mogelijk om in ieder geval een filmpje te maken voor weinig geld. Maar je levert hierdoor natuurlijk wel flink in op het gebied van professionaliteit. Een zelf gemaakte homevideo is prima voor wanneer je even snel iets vast wilt leggen op de camera. Als je vriend(in) tijdens de feestdagen weer eens dronken loopt te raaskallen, dan is het uiteraard fijn dat je de telefoon erbij kunt maken om dit allemaal vast te leggen. Zo kan de persoon in kwestie er later, wanneer hij/zij nuchter is, zelf ook genieten van diens geraaskal. Maar als je een bedrijfsfilm wilt maken, dan is zowel de inhoud als de productiewaarde van het filmpje van invloed op hoe het filmpje overkomt bij je publiek. Een goedkoop ogend filmpje dat met een bewegende camera is gemaakt zal niet veel indruk maken. Sterker nog, de indruk die het wel maakt is dan negatief, omdat je bedrijf dan ook goedkoop overkomt. Zelfs de resolutie van een filmpje is hierbij een factor. Als het een filmpje is dat niet heel scherp is met bijvoorbeeld een resolutie van 480 pixels, dan komt dat heel anders over in vergelijking met een scherp filmpje van bijvoorbeeld 1080 pixels. Maar het is vooral de professionaliteit die van belang is. Mede ook omdat mensen het filmpje op verschillende apparaten afspelen. Je hebt dus niet altijd evenveel controle over de resolutie die mensen gebruiken. Het is wat dat betreft dan ook goed om de productiewaarde op te krikken door een professionele bedrijfsfilm te laten maken door quickworks. De experts van quickworks kunnen namelijk heel goed een mooie bedrijfsfilm in elkaar zetten. Ze houden hierbij rekening met de doelgroep, de lengte van het filmpje, de inhoud (wat er echt in moet) en natuurlijk dus ook de stijl of uitstraling van het bedrijfsfilmpje. Als je door quickworks een bedrijfsfilmpje laat maken, dan weet je zeker dat het een mooi en professioneel ogend filmpje is. Het gemaakte bedrijfsfilmpje kan vervolgens bijvoorbeeld op de website worden geplaatst en als zodanig als uithangbord van je bedrijf dienen. Maar je kunt ook een bedrijfsfilm laten maken, zodat je deze kunt inzetten voor promotiedoeleinden. Een bedrijfsfilm laten maken kan ook dienen om bijvoorbeeld al je personeel te introduceren. Wat je doel ook is, je kunt voor al die verschillende doelen een bedrijfsfilm laten maken door quickworks.

Kijk op quickworks.nl om een bedrijfsfilm te laten maken

Mocht je op zoek zijn naar een goede partner die je kan inschakelen om een bedrijfsfilm te laten maken, dan kun je een beroep doen op quickworks.nl. Op de site kun je alvast zien wat je mogelijkheden zijn voor korte en lange bedrijfsfilms, maar ook bijvoorbeeld digitale magazines. 

Meer weten? Neem contact op met quickworks 

Mocht je meer willen weten over quickworks en hoe je een bedrijfsfilm kunt laten maken, dan kun je terecht op de website. Hier lees je meer over: 

  • Bedrijfsfilms
  • Digitale magazines
  • Video campagnes