Chocolade geschenk

Chocolade is een van de meeste geliefde soorten snoep wereldwijd. Elk jaar neemt de vraag naar chocolade repen zelfs nog toe. Waarom zou je dan niet een chocoladereep of klein chocolaatje of bonbon inzetten als relatiegeschenk? Geen idee? wij ook niet! Een zoete lekkernij weggeven zal bij in de smaak vallen bij je klanten en prospects. Wij hebben meerdere soorten chocolade waarvan wij de chocolade of de wikkel kunnen bedrukken. Onder een korte opsomming van de mogelijkheden.

Chocolade geschenk


Chocolade Napolitans: dit zijn kleine vierkante chocolaatje van 5 gram die makkelijk als lekker hapje bij de koffie of thee kan worden geserveerd. De chocolaatjes zitten in een zilveren of gouden wikkel met daaromheen een witte wikkel. De witte wikkel kunnen wij tot in full colour bedrukken met jouw eigen logo of ontwerp.


Chocolade stick: een langvormige chocolade stick die in een zilverkleurige folie zit verpakt met een witte wikkel er omheen die kan worden bedrukt tot in full colour.


Chocolade reep: De chocolade repen zijn er in diverse maten van 10 gram tot en met 200 gram per stuk. De repen zijn per stuk in zilverkleurig folie verpakt met een witte wikkel. Er is voldoende ruimte op de witte wikkel om uw logo of ontwerp tot recht te laten komen. Wij bedrukken de wikkel tot in
full colour.

Chocolade geschenk


Bonbons: wij hebben witte, melk en pure bonbons die gevuld zijn met praline. De bonbons kunnen worden voorzien van uw logo in full colour. Dit komt direct op de bonbon en kan worden opgegeten. De bonbons kunnen in bulk worden verpakt maar ook per 1, 2,3 of 4 stuks in een transparant presentatie doosje worden verpakt. Zo blijft de bonbon en uw logo goed zichtbaar.


Chocolaatjes in doosje: de vierkant Napolitans chocolaatjes kunnen ook per 9 stuks of 16 stuks in een transparant doosje worden aangeleverd. Zo heeft u een mooi presentje om mee te geven aan uw relaties na een meeting of bijeenkomst.


Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment aan chocolade we hebben er genoeg.