Tip: optimaliseer logistieke processen met Different Doors – snelloopdeuren

1.1Ditmaal een bijdrage over Different Doors – snelloopdeuren, want ook ondernemen gaat vandaag gewoon door. En op deze schijnbaar koudste vrijdag van het jaar betekent het dat ik enkele woorden zal wijden aan het bedrijf dat mij de laatste tijd zo goed geholpen heeft. 

Snelle deuren als deze heb je binnen mum van tijd terugverdiend

107Met een eigen bedrijf rijst altijd de vraag of je nog wel goed bezig bent, of je wel het goede pad in slaat. Mijns inziens is zulks eigen aan het ondernemerschap. Altijd zoeken naar punten waarop nog verbeterd kan, zoeken naar waar de groei zit, waar nog winst te behalen valt. Dat is soms heel concreet te maken, zeker als je bepaalde processen in ogenschouw neemt en je deze voor jezelf op een rijtje zet. Zo wist ik al een tijdje dat het grootste verlies ‘m bij mijn bedrijf in de logistiek zat. Op die afdeling is het van het begin af aan al een rommeltje geweest – en toen ik eens ging rekenen kwam ik erop uit dat het ‘m vooral in tijdsverlies zat. Tijd is natuurlijk geld – en in dit geval wel heel letterlijk. Met alle misgelopen tijd liep ik ook tonnen met geld mis. Ik besloot te investeren in deze Different Doors – snelloopdeuren, niet voor niets de allerbeste in hun segment. Natuurlijk hangt daar een prijskaartje aan maar als ik de kosten en de enorme baten in ogenschouw houd, dan weet ik al snel ook wat deze deuren mij waard zijn. 

108Een groot voordeel vind ik de geavanceerde techniek waarmee de deuren uitgerust zijn, die ervoor zorgt dat ze zeer goed beveiligd zijn en ze tegelijkertijd enorm snel werken. Daarmee kunnen wij zo’n tijdswinst bereiken dat ik mijn investering binnen mum van tijd terugverdiend heb.