Private auto leasen
Ik heb echt een auto nodig voor mijn werk. Met het openbaar vervoer is mijn werk lastig te bereiken, ik moet dan diverse keren overstappen tussen bus en trein. Hier zitten lange wachttijden tussen en ik ben dus erg lang onderweg van en naar mijn werk. Dit werkt dus niet. Vandaar dat ik echt een auto nodig heb.

Nieuwe auto
Toen mijn auto laatst veel mankementen begon te vertonen, heb ik lang nagedacht. Ik kon alles laten maken, maar dat kostte veel geld en wat zou het volgende zijn? Ik heb toen besloten dat ik een nieuwe auto wilde kopen. De auto’s die ik mooi vond waren onbetaalbaar voor mij.

Private auto leasen

Private auto leasen
Bij een autodealer kwam ik in aanraking met private leasen. Dit sprak mij gelijk erg aan. Ik hoefde op deze manier niet al mijn spaargeld te besteden voor de aanschaf van een nieuwe auto en kon op deze manier in een gloednieuwe auto rijden. Ik heb uiteraard wel goed nagedacht over deze manier van autorijden. Ik heb veel op internet gelezen en het met vrienden besproken. Ik heb uiteindelijk besloten om er voor te gaan en een private auto te leasen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Ik betaal een vast bedrag per maand en hoef verder alleen nog maar de benzinekosten te betalen. De kosten voor de verzekering en belasting zitten in het leasebedrag. Ook de kosten voor onderhoud zitten in het leasebedrag. Mocht er dus een keer een dure reparatie nodig zijn, dan hoef ik dat niet zelf te betalen. Een fijne bijkomstigheid was dat ik mijn oude auto goed heb kunnen verkopen, dus dat geld staat nu op mijn spaarrekening. Ik heb nu dus mijn spaarrekening aangevuld en heb een gloednieuwe auto! Goed geregeld al zeg ik het zelf. Als mijn leasecontract afloopt, ga ik zeker weer voor een nieuwe leaseauto. Ik vind dit echt de ideale manier van autorijden! Ik kan het dus zeker iedereen aanraden!

Private auto leasen