Klimsporen online bestellen bij VDSTEENXXL

Klimsporen

KlimsporenKlimsporen zijn heel belangrijk om de veiligheid te waarborgen. Deze zijn dan ook onmisbaar wanneer je op grote hoogte je werk moet doen. Denk bijvoorbeeld aan boomverzorgers of mensen die in de groenvoorziening werken. In de webshop van VDSTEENXXL vind je veiligheidsproducten voor iedere branche.

Wil jij ook gaan klimmen met klimsporen? Ik kan het alleen maar toejuichen want het is stukken veiliger en gemakkelijker dan klimmen op een ladder. Zelf gebruik ik nu ook al een tijdje klimsporen en ik zou niets anders meer willen. Ik voel me een stuk zelfverzekerder op grote hoogtes en merk ook dat ik een betere grip heb.

Optimale steun tijdens het klimmen

De klimsporen zijn verkrijgbaar in staal of lichtgewicht aluminium en zijn verstelbaar. Zo kun je hem aanpassen aan je lengte. De steunkussens zorgen voor de juist ondersteuning tijdens het klimmen. Zo kun je veilig en op je gemak je werk uitvoeren. Ook zijn de stalen punten van de klimsporen altijd gemakkelijk te vervangen. Uiteraard voldoen de klimsporen aan alle eisen betreffende kwaliteit en veiligheid. Hierdoor kun je met een gerust hart klimmen en gaan de klimsporen lang mee. Het is de investering dus dubbel en dwars waard!

KlimsporenVoor al jouw veiligheidsmaterialen

Ook voor ander klimmateriaal en persoonlijke veiligheidsmiddelen kun je hier terecht. Denk bijvoorbeeld aan klimtouwen, bouwhelmen, harnassen en klimgordels. Deze webshop heeft alles onder één dak en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook kun je alle producten gelukkig heel snel online bestellen. De laatste keer had ik mijn producten al binnen twee dagen in huis.

Kun je onverhoopt toch niet vinden wat je zoekt? Of heb je hulp nodig bij jouw aankopen? Je kunt VDSTEENXXL altijd bellen of mailen voor advies. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide winkel in Valkenswaard. Hier kun je natuurlijk ook het complete assortiment bekijken en aanschaffen.