Financial lease moet iedereen kennen!

Financial lease

Financial leaseFinancial lease is een hele goede mogelijkheid wanneer jij voor jezelf werkt, maar toch graag een auto van de zaak wilt hebben. Voorheen werkte ik altijd voor een baas en regelde hij mijn vervoer. Toch was ik daar niet gelukkig en ben ik om die reden als freelancer begonnen. De eerste tijd heb ik proberen kosten te besparen door met het openbaar vervoer te gaan, maar dit bleek toch niet zo’n heel goed idee. Ik kwam hier namelijk vaak te laat door en dat vind ik gewoon echt niet professioneel overkomen. Daarom ben ik toen gaan kijken naar de mogelijkheden bij dit bedrijf. Hier heb ik eens over gehoord via een goede vriend en hij had daar hele goede ervaringen mee gehad, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten.

Een hele mooie bolide

Financial lease

Een korte tijd daarna heb ik contact opgenomen met Financial Lease. Het was namelijk zo dat ik nog een aantal vragen had over de mogelijkheden hier en daarvoor vond ik het fijner om een persoonlijk gesprek te hebben. Daarna wist ik precies wat ik kon verwachten en dat voelde ongelofelijk fijn. Wel moet ik nog uitkiezen welk model ik wilde, want daar was ik nog niet helemaal over uit. Toen heb ik advies gevraagd aan een oud-collega en heb ik uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Ik ben gegaan voor een Peugeot 508 hybride versie, want die reed ik ongelofelijk fijn tijdens de testrit. Een tijdje later kon ik mijn contract hier al tekenen en daarna meteen de weg op.