Een vriendin van mij kwam op het idee: flexplek huren Utrecht. We hebben beiden een kleine onderneming en we werkte vooralsnog vanuit huis. Ik hou van flexplekken, het is fijn om te werken en daardoor werk je ook sneller. Als je thuis zit ben je toch gauw geneigd om dingen in huis te gaan doen. Afleiding, wat doe je er aan.. Maar goed, we kwamen bij een mooie plek terecht, hofclub. Misschien rinkelt dat een belletje? Het is een ontzettende fijne plek om een paar keer per maand te zitten. We moesten wel even overleggen of we er tegelijkertijd gingen zitten, want ook dat is, ja, heb je hem weer, afleiding. Maar we hebben het nu drie keer gedaan en het ging best prima. We hebben heerlijk geluncht en dat duurde misschien iets langer dan normaal, maar we zijn ook beiden erg opgeschoten met het werk.

TITLE

Rust en ambiance

Ik kan erg gevoelig zijn voor sferen. Zo moet alles goed zijn, wil ik hard kunnen werken. Ik denk dat het mij daarom zo bevalt bij deze flexplek, het heeft een goede sfeer en een bepaalde rust, waardoor je extra geconcentreerd raakt. Ik wil aan het einde van het jaar mijn bedrijf zo laten groeien, dat ik misschien ook vaste medewerkers in dienst kan krijgen. Maar dit is nog wel een spannend klusje hoor, ik weet namelijk niet of ik het ga redden. Ik moet nog een systeem bedenken hoe dit het beste kan. Ik ben er in ieder geval druk mee bezig! Je moet wel een vast salaris geven en daardoor ook een vast inkomen. Dit heb ik wel, maar soms kan het nog wel eens wat tegenvallen, omdat de afspraken qua uitbetaling soms anders lopen.