Buckaroo biedt altijd een passende betaalmethode

Voor iedere ondernemer is het handig om een aantal betaalmethodes aan te bieden. Dit straalt allereerst professionaliteit uit, maar het is eigenlijk ook noodzaak. Niet iedere klant wenst op dezelfde manier te betalen, en om klanten aan je te binden is het dan ook noodzakelijk dat je hier een weg in vindt. Buckaroo biedt daarom een veelvoud aan betaalmethodes aan, die allemaal gebruikt kunnen worden. Hier een greep uit ons assortiment.
Conventionele passen
Uiteraard zijn daar allereerst de meest conventionele systemen, de passen die iedereen eigenlijk wel kent. Zo zijn er Maestro, masterpass en VPay, de debet varianten van creditcards Mastercard en Visa, en is het ook mogelijk om een betaalmethode met American Express te regelen. Deze methoden zijn uiteraard veel gebruikt in Nederland, net als Ideal en Paypal of het anonieme Paysafecard. Let op, Vpay heeft in België en Frankrijk een andere naam, daar het het Carte Bleue of Carte Bancaire.
Andere landen, andere methoden
Uiteraard houdt ondernemerschap niet op bij de landsgrenzen, en is het dan ook verstandig om eens te kijken hoe er in het buitenland betaalt wordt. Dat verschilt natuurlijk per land, onze zuiderburen betalen doorgaans met ING home’pay of Bancontact. In Duitsland gaat het er weer anders aan toe, daar prefereert de consument doorgaans Giropay, Klarna (deze is ook in te zetten in Nederland en Oostenrijk). Een algemenere methode, die in te zetten is in totaal 9 Europese landen is SOFORT Banking. En doe je zaken met de Deense markt? Dan kun je het best Dankort inzetten, deze methode is het meest gebruikt in Denemarken.
Andere services
En dan kun je er natuurlijk ook nog voor kiezen om je klanten te voorzien van andere mogelijkheden om te betalen, of zelfs om cadeaubonnen weg te geven. Beide methoden bieden een aantrekkelijke extra optie die je als klantvriendelijk bedrijf goed kunt gebruiken. Een heel handige methode die vertrouwen naar de klant uitstraalt is bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat de klant ook achteraf kan betalen. Dat kan met Achteraf Betalen, AfterPay of Klarna wanneer je ook internationaal actief bent. Achteraf betalen biedt een welkome extra service aan, die vaak wordt gewaardeerd. Ook kun je ervoor kiezen dat je klanten cadeaubonnen voor je zaak kunnen kopen, die ze vervolgens weer bij jou kunnen spenderen. Zo ontdekken nieuwe klanten je producten. Methodes voor cadeaubonnen zijn Populaire Cadeaubonnen, eigen cadeaukaart online, Cadeaubon Uitgeven of tegoed vouchers. Naast al deze methoden zijn er ook nog een paar andere die het waard zijn om te noemen. Zo is daar Mobiel Betalen, Online Giro of de spaarmethode Ippies. Zo zie je maar weer: voor iedere klant is er een passende methode. Buckaroo kan hier uiteraard in assisteren.