Bekijk een vacature verkeersregelaar

Een vacature verkeersregelaar kun je prima vinden op internet. Woon je in de regio Den Haag of Rotterdam en lijkt het je wat om aan de slag te gaan als verkeersregelaar in een van deze drukke steden zodat het verkeer dankzij jou snel op de plaats van bestemming is? Informeer dan eens bij uitzendbureau Intro naar de mogelijkheden.
Wat heb je nodig voor de baan?

Werken als verkeersregelaar betekent buiten aan de slag kunnen en als je een echt buitenmens bent is dat natuurlijk ideaal. Als je al papieren hebt op dit gebied is een baan snel gevonden maar het behoort ook tot de mogelijkheden om een opleiding te volgen. Voor dit werk ben je minimaal 21, heb je een rijbewijs maar je dient ook over een aantal eigenschappen te beschikken om dit werk te kunnen doen. Welke dit zijn vind je op de website maar je kunt denken aan dingen zoals overzicht kunnen behouden, rustig blijven en goed communiceren en samenwerken met andere mensen.

Altijd afwisselend werk

Werken als verkeersregelaar in een drukke stad zoals Den Haag is afwisselend werk. Zo kan het de ene keer veel drukker zijn dan de andere. Je kunt op verschillende plaatsen ingezet worden dus de situatie is steeds weer anders. Denk bijvoorbeeld aan een druk kruispunt of een plek waar een ongeluk gebeurd is. Aan jou de taak als verkeersregelaar om iedereen daar weer zo vlug mogelijk weg te krijgen en het verkeer te laten rollen.